Hirdetés

The Predator - Thomas Jane mesélt a történetről

|

Amíg az előzetesre várunk, addig a korábbi Megtorló elárult néhány dolgot a film sztorijáról, mely szerint őrült kalandban lesz részünk jövő nyáron.

Hirdetés

Ugyan már júniusban véget ért a Shane Black által dirigált Ragadozó-reboot forgatása, de a The Predatorról egyelőre csak annyit tudni, hogy veterán katonák lesznek a főszereplők, és annak ellenére, hogy reboot, az első két klasszikus film eseményeit nem fogja figyelmen kívül hagyni. Ám most Thomas Jane, aki az egyik főbb szereplője lesz a filmnek, megosztotta, hogy pontosan mi is a film alapsztorija:

Hirdetés

Veterán katonákat játszunk majd, akik mind poszttraumatikus stresszben szenvednek. Az egyik pillanatban letartóztatnak minket, és feltesznek egy buszra. Mint kiderül, azért történik mindez, mert az egyik fickó közülünk látott egy UFO-t, egész pontosan a Ragadozók űrhajóit, ezért ki akarják nyírni - és természetesen mindenki mást is a buszon.

Viszont ezt mi nem hagyjuk, elfoglaljuk a buszt, és úgy döntünk, hogy mi magunk végzünk a Ragadozókkal. Mert elég őrültek vagyunk ahhoz, hogy elhiggyük ennek a a csávónak, hogy tényleg földönkívülieket látott. A szokásos Shane Black-féle humor is megvan a filmben. Baromi jól szórakoztunk a forgatás alatt. A Ragadozók viszont nem változtak. Ugyanolyanok, mind eddig."

A The Predator 2018. augusztus 3-án debütál a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Boyd Holdbrook (Narcos, Logan), Jacob Tremblay (A szoba), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis, Híradósok), Trevante Rhodes (Holdfény), Yvonne Strahovski (Dexter, Chuck), Sterling K. Brown (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Keegan-Michael Key és Thomas Jane (Megtorló) és Edward James Olmos (Szárnyas fejvadász)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.