Hirdetés

Első képen a Rajtaütés rendezőjének az új filmje

|

Ha a Rajtaütés rendezője és a The Guest sztárja összeáll, abból valami brutális sülhet ki.

Hirdetés

Pont a minap írtunk arról, hogy a Légió, valamint A Szépség és a Szörnyeteg sztárja, Dan Stevens suttyomban leforgatta a a What's In The Box? című demófilm egész estés verzióját, most pedig máris itt az első kép másik, igen ígéretes projektjéből, amelyet a Rajtaütést és annak folytatását jegyző Gareth Evans rendezett.

Hirdetés

A történet 1905-ben játszódik, amikor is egy bizonyos Thomas Richardson (Stevens) egy távoli szigetre utazik, hogy kiszabadítsa húgát egy vallási gyülekezet karmai közül, akik elragadták őt. Hamarosan ez a szekta megbánja azt, hogy a férfit a köreikben üdvözölte, aki egyre mélyebbre és mélyebbre ás azokban a hazugságokban, amelyre a kultuszuk épül.

Ha a két Rajtaütés moziból indulunk ki, akkor az egyszerű premisszából is kitűnik, hogy a sík egyszerű koncepció lényegesen többet rejt magában. Afelől sincs kétségünk, hogyha akcióra kerül sor, akkor Stevens maximálisan helytáll, ahogy ezt már a számára áttörést hozó The Guestben is bizonyította (amit még mindig nem akartak behozni hozzánk semmilyen formátumban). A film stábját erősíti még Michael Sheen, Lucy Boynton, Mark Lewis Jones, Bill Milner, Kristine Froseth, és Paul Higgins is, akik közül Sheen számít a legnagyobb névnek. A film premierje sajnos még nem ismert. Amennyiben Evans elkészül az utómunkálatokkal még a nyáron, akkor az őszi fesztiválszezonban is debütálhat a film, de valószínűbb egy 2018 eleji bemutató, de talán Stevens egyre növekvő star-powerjének hála ez nem fog annyira elsikkadni, mint a fent említett The Guest. Kíváncsian várjuk az első előzetest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.