Hirdetés

Többek között Daredevillel is szívesen összeállna Oscar Isaac Holdlovagként

|

A színész jó pár karakterrel szeretne közös kalandot.

Hirdetés

Alig egy hét választ már csak el minket a Holdlovag-sorozat debütálásától, amelyben Oscar Isaac kelti majd életre a disszociatív személyiségzavarral küzdő antihőst. A marketing már ezerrel pörög, rengeteg előzetest és kedvcsinálót láthattunk róla. De mit hoz vajon a jövő a karakter számára?

Hirdetés

A Strip Marvel YouTube csatornának adott közelmúltbeli interjújában Oscar Isaac-et megkérdezték, hogy mely további MFU-karakterekkel látná szívesen Holdlovagot egy csapatban a későbbiekben. A színész pedig többek között megemlítette Daredevilt, A Megtorlót és Szellemlovast is a kívánságlistáján. Azt is elmondta, hogy szívesen látná karakterét a Midnight Sons tagjaként.

A képregényekben a Midnight Sons természetfeletti szuperhősök csapata. A tagok között megtalálhatjuk Szellemlovas több verzióját (úgy mint Danny Ketch-t és Johnny Blaze-t), Doctor Strange-t, Hellstromot, Pengét, A Megtorlót vagy éppen Morbiust, csak hogy néhányat említsünk. Tekintettel azonban arra, hogy ezeknek a karaktereknek a többsége még nem szerepel a Marvel Filmes Univerzumban, ha a Midnight Sons most megalakulna, valószínűleg egy kicsit másképp nézne még ki. 

A sorozat ügyvezető producere, Grant Curtis korábban azt mondta, hogy Holdlovagnak nincs szüksége az Marvel Filmes Univerzumának hatalmas világára, hogy elmesélje az eredettörténetét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a főhős a jövőben ne foghatna össze más hősökkel. Pláne ha belegondolunk abba, hogy a hamarosan érkező Doctor Strange második része is nyitni fog a sötétebb, felnőttesebb irány felé, a Penge-film is már készülőben van, ahogyan a Deadpool 3 is, nemrégiben pedig az összes Netflixes Marvel-sorozat (élükön Daredevillel és A Megtorlóval) átkerült a Disney+-ra. 

A Holdlovag március 30-án startol el a Disney+ kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.