Hirdetés

Tovább küzdenek az Alita rajongók a folytatásért

|

Mindeközben jótékonysági ügyeket is támogat az Alita Army.

Hirdetés

Sokáig tűnhetett úgy, hogy hiába hangoskodnak az emberek az interneten különböző posztokkal és petíciókkal, ezekre a zajokra sosem fog hallgatni Hollywood. Az utóbbi években azonban egyre gyakrabban látjuk behódolni a stúdiókat a rajongók akarata előtt, még olyan esetekben is, amikor pénzügyileg ez nem tűnik a legjobb döntésnek. Nem túl rég történt, hogy Sonic teljes karaktermodelljét dolgoztatta át a Paramount a negatív visszhangok hatására, múlt héten pedig egy több, mint két éves huzavona végére került pont (legalábbis ideiglenesen), amikor a Warner bejelentette, hogy teret adnak a Snyder Cutnak.

Hirdetés

Kissé hasonló cipőben jár az Alita: A harc angyala is, amire tavaly februárban nem voltak elegen kíváncsiak ahhoz, hogy komolyan fontolóra vegye a stúdió a folytatás pénzelését, ám azok a nézők, akik jegyet váltottak a filmre pontosan ebben reménykednek. A kemény mag legutóbb az Oscar-gálán próbálta felhívni az illetékesek figyelmét a filmre, most pedig egy jótékonysági üggyel összekötve gyűjtöttek pénzt a folytatás ötletének népszerűsítésére. Ezúttal John Landau producer mozgósította a rajongókat, aki egy Alita témájú pólót adott ki, ami nem mellesleg a kézmosás fontosságára is felhívja a figyelmet. Mindössze 6 óra alatt 1,617 dollár gyűlt össze, amelyet arra fognak használni, hogy a Los Angeles-i Wilshire Boulevard digitális hirdetőtábláján reklámozzák a folytatást. A befolyt összegből június 1. és 7. között, óránként 30-szor tudják levetíteni a reklámjukat.

Mindezek mellett egy másik remek ügyet is igyekezett támogatni az Alita Army néven futó csoport. Népszerűsítették a film címszerepét betöltő színésznő, Rosa Salazar Amazon kívánságlistáját is, amelyen olyan tételek szerepelnek, amelyekkel a hajléktalan közösséget tudják támogatni. Akár meg tud valósulni a folytatás, akár nem, jó arról hallani, hogy Robert Rodriguez filmje így össze tudott hozni embereket, akik igyekeznek valami jót is tenni, miközben kampányolnak céljaik eléréséért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.