Hirdetés

További nevekkel bővült az Indiana Jones 5. szereplőgárdája

|

Egy ismert és egy kevésbé ismert színész csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

Jelentősen felpörögtek az események az elmúlt hónapok során az Indiana Jones 5. részének háza táján, hiszen a mindig zseniális Mads Mikkelsen, vagy éppen a három Emmy-díjjat is elnyert Phoebe Waller-Bridge csatlakozása után most újabb nevekkel bővült a régóta készülőfélben lévő projekt.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a napokban nem csak egy fiatal feltörekvő afroamerikai színésznővel, Shaunette Renée Wilsonnal lett gazdagabb a film, hanem a Loganből, vagy a Narcosból is  ismert Boyd Holbrookkal is, vagyis egy meglehetősen ígéretes stáb kezd körvonalazódni James Mangold keze között.

Merthogy az már korábban kiderült, hogy Steven Spielberg ötödjére már nem tér vissza a rendezői székben - azonban producerként kiveszi a részét belőle -, akinek helyét tehát Mangold (Az aszfalt királyaiLogan) veszi át. A zeneszerző pozíciójában azonban egy régi ismerőst köszönthetünk, hiszen újfent John Williams szerzi majd a film zenéjét. A premier pedig 2022. július 29-én esedékes, szóval már nem lehet sok hátra a munkálatok kezdetéig, amely a hírek szerint valamikor a nyáron esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.