Hirdetés

Továbbra is sínen van a Bad Boys 4

|

Will Smith botránya nem gördít akadályt a projekt elé.

Hirdetés

Will Smith Oscar-gálán tanúsított viselkedését követően szinte az összes levegőben lógó projektje mintha szünetre vonult volna, sőt a Bright esetében a régóta dédelgetett folytatást el is meszelték. A Bad Boys 4 háza tájáról is felröppentek pletykák, miszerint akár le is fújhatják a projektet, azonban nemrég a Sony elnöke, Tom Rothman árulta el a Deadline-nak, hogy továbbra is terveznek a filmmel.

Hirdetés

Rothman ekképpen nyilatkozott: 

"Azt a filmet már régóta fejlesztjük, és ez így is marad. Nem húztuk be a kéziféket csak azért, mert látszólag nem megy előre a kocsi. Nagyon szerencsétlen dolog történt (az Oscar-gálán), és nem is hiszem úgy, hogy nekem kellene véleményezni azt. Azt azonban el kell mondanom, hogy hosszú évek óta ismerem Will Smith-t, és egy jó embernek ismertem meg. Az tökéletes példája volt annak, amikor egy nagyon jó embernek egy nagyon rossz pillanata van, méghozzá a világ szeme láttára. Elhiszem a bocsánatkérését, és szerintem a megbánása is őszinte, és hiszek a megbocsátásában és a megváltásában."

A Bad Boys 4 tehát előbb vagy utóbb megvalósul, és minden ennek ellentmondó pletykát ezentúl nyugodtan elhessegethetünk. Nektek, hogy tetszett a harmadik rész?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.