Hirdetés

Továbbra sincs tervben Az Igazság Ligája 2. része

|

Zack Snyder szerint a Warnert nem érdekli az ő verziója, ezért nem is lesz folytatás.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy Zack Snyder lesz az a DC-nek, mint Kevin Feige a Marvelnek, hiszen a Warner öt filmmel tervezte berobbantani a saját univerzumát a rendezővel, kezdve Az acélemberrel 2013-ban, folytatva a Batman Superman ellennel, ami egy Az Igazság Ligája-trilógiában csúcsosodott volna ki. Ma már persze tudjuk, hogy ebből a trilógiából semmi sem lesz, hiszen a 2017-ben megjelent Az Igazság Ligája közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és bár Snyder végül lehetőséget kapott arra, hogy jóvá tegye a sokak szerint Whedon által tönkretett filmet a hamarosan érkező rendezői változattal, továbbra sem érdekli a stúdiót a folytatása.

Hirdetés

Erről nemrég maga Snyder beszélt egy friss interjúban, amelyben elmondta, hogy jelenleg nem tud róla, hogy a stúdió tervezne további részeket Az Igazság Ligájának, de ha így is van, az már biztosan nem az ő rendezésében fog elkészülni:

A valóság az, legalábbis amennyire én tudom, hogy a Warnert nem érdekli több Az Igazság Ligája témájú filmem, illetve nincs is ínyére a dolog. Legalábbis velem semmiképp. Arra  azonban még csak nem is gondoltam korábban, hogy valaha befejezhetem ezt, a rendezői változatot. Éppen ezért minden tőlem telhetőt megtettem, hogy az ötletet, miszerint megalakul az Igazság Ligája, összeáll ez a sok különböző személyiség egy csapattá,  tökéletesen megvalósítsam, mert ez a film pontosan erről szól... Persze az egész sztori azt sugallja, ami bármelyik hasonló filmben benne lenne, hogy létezik egy jóval nagyobb univerzum odakinn.

Az Igazság Ligája rendezői változata március 18-án érkezik az HBO Maxre a tengerentúlon, míg nálunk az HBO GO-ra, egyelőre magyar felirattal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.