Hirdetés

Hivatalos: jövőre jön a True Detective 3. évadja

|

Jövőre folytatódik a True Detective új főszereplővel és helyszínnel, de Nic Pizzolatto visszatér íróként és rendezőként egyaránt.

Hirdetés

A True Detective második évadja kicsit alul teljesített (csak kritikailag, nézettségileg hasított), persze az első szinte irreálisan magasra tette a lécet, ez kicsit meg is akasztotta az HBO-t, de egyet se félj, mert jön a harmadik évad.

Hirdetés

Már év elején pusmogtak róla a sajtóban, ráadásul a csatorna megszerezte magának Nic Pizzolatto mellé David Milch-et (Deadwood, Luck), hogy közösen agyaljanak ki egy sztorit, a Mahershala Ali főszereplésével megtámogatott harmadik szezonhoz. Pizzolatto új rendezőt is kapott maga mellé Jeremy Saulnier személyében, mert Cary Fukunagával legutoljára kicsit összekülönböztek.

És mire számítsunk? Itt a hivatalos logline:

A True Detective harmadik évadja egy az Ozark-hegységben játszódó, hátborzongató történetet fog elmesélni, és egy évtizedeket átölelő rejtélyt, ami három különböző idősíkon fog megmutatkozni a néző számára. Ali alakítja a főszereplő Wayne Hayst, az állami rendőrség egyik nyomozóját az északnyugati Arkansas-ból.

Majdnem az összes részt Pizzolatto írta, kivéve a negyediket, amin osztozott Milch-csel, maga az évad történetvezetése közös ötleten alapul. Executive produceri titulust kapott még: Scott Stephens, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga, Steve Golin, Bard Dorros és Richard Brown.

Ezzel és a Westworld folytatásával az HBO jövőre is kemény nézettségre számíthat és egész biztosan tartja magát az ígéretéhez, vagyis a Trónok harca mindenképp kihagy egy évet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.