Hirdetés

Új premierdátumot kapott a Legendás állatok 3

|

Meglehetősen távol lesz még az, hogy visszatérhetünk Rowling varázsvilágába.

Hirdetés

Az utóbbi napokban a következő Legendás állatok filmtől volt hangos a sajtó, de nem éppen olyan formában, ahogyan azt szerettük volna. A Grindelwaldot alakító Johnny Depp ugyanis a stúdió kérésére visszalépett a szereptől, miután tovább bonyolódott a válása körüli médiabalhé. Hogy jogosan döntött-e a Warner Bros. és hogy kivel pótolhatják a színészt, arról már értekeztünk egy-egy írásban, most pedig némi konkrétummal szolgálhatunk a franchise jövőjét illetően.

Hirdetés

A film forgatása most szeptemberben vette kezdetét és a tervek szerint 2021. november 12-én érkezett volna a mozikba. Depp távozása és pótlása mindenképpen megfogja hosszabbítani a produkciós időt, ezért nem is bízott semmit a véletlenre a stúdió és egészen 2022. július 15-ig tolta a premiert. Érdekességként, ezt a bemutatót egy héttel előzi meg a Marvel Kapitány 2 kitűzött premierje.

David Yates helye a rendezői székben továbbra sem változott, viszont az írói szobában J.K. Rowling mellé becsatlakozott Steve Kloves, ami remélhetőleg egy összeszedettebb filmet eredményez az előzőnél. A folytatásban visszatér Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law és Jessica William. Grindelwald szerepe egyelőre üresen áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.