Hirdetés

Két fiatal tehetség is csatlakozott Christopher Nolan új filmjéhez

|

A J. Robert Oppenheimerről szóló film már eddig sem szűkölködött a nagy nevekben.

Hirdetés

Christopher Nolan hamarosan elkezdheti új filmjének, az Oppenheimer címre hallgató projektnek a forgatását, ám addig is szállingóznak be a hírek az újabb és újabb castingokról. Ezúttal Dane DeHaan (Az erő krónikája, A csodálatos Pókember 2, Lisey története) kötelezte el magát az Oppenheimerhez, tovább duzzasztva a nagy nevekből álló színészi stáblistát.

Hirdetés

Az általa alakított karakterről egyelőre nem rántották le a leplet. Napokkal később újabb casting hír látott napvilágot, a rendező a The Boys és a 2022-es Sikoly film sztárját, Jack Quaidet íratta alá, szintén egy titkos szerepre.

Az atombombát kifejlesztő, címszereplő tudóst Cillian Murphy fogja alakítani, aki pont a napokban osztotta meg, mekkora megtiszteltetés számára, hogy Nolan végre egy főbb szerepet szánt neki. Murphyn kívül Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, illetve Florence Pugh csatlakozott még a filmhez, mely jövő év júliusában debütálhat a mozikban.

Ti mit szóltok az új színészekhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.