Hirdetés

Újabb hivatalos fotó érkezett a Breaking Bad filmhez

|

Az előzővel ellentétben ezen a fotón egy fontos karakter is feltűnik, tovább fokozva ezzel a pattanásig feszült érdeklődésünket.

Hirdetés

A cikk spoilermentes!

Ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, közelebb van a Breaking Bad film premiere, mint gondoltuk volna. Sokáig nagy titokban tartották ezt a mozit - nem véletlenül a mai napig a Greenbrier projektcímen van nyilvántartva -, viszont a milliónyi rajongó miatt csak megenyhült a készítők szíve, és kiadtak egy igencsak kérdéses és felettébb furcsa fotót, amin nem a sorozat vagy a film szereplői pózolnak, hanem két szamár. Már ennyi elegendő volt, hogy a törzsgyökeres rajongók őrült teóriákat kezdjenek gyártani, kielemezve a hátteret is, viszont a minap egy újabb hivatalos fénykép került fel az internetre, amit szintén a két főszereplő, azaz Jesse "B*tch" Pinkman (Aaron Paul) és Walter "Danger" White osztott meg - előbbi Twitterre, az utóbbi Instagramra.

Hirdetés

A szamaras fotóval ellentétben ezen a képen már ők ketten tűnnek fel, a régi duó, ami persze még több kérdést vet fel, mint az előbbi. Hogy kerülnek oda mind a ketten? Hol vannak egyáltalán? Mindez csak egy képzelgés lenne? Esetleg egy flashback? Ám mindezt csak tovább fokozza a mostani képfelirat, ami talán a premierdátumot hivatott szolgálni:

"Hamarabb, mint gondolnád"

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Even sooner

Bryan Cranston (@bryancranston) által megosztott bejegyzés,

Vince Gillian (a Breaking Bad és a Better Call Saul kreátora, írója és sokszor rendezője, valamint a Greenbrier film szerzője és direktora is egyben) és csapata kifogástalanul tudja csepegtetni ezeket a rövid információmorzsákat, mindezt pedig úgy, hogy nem válik erőltetetté és bagatellé egy csöppet sem. A Greenbrier film nálunk toronymagasan az év legjobban várt alkotásai között szerepel (a Volt egyszer egy Hollywood mellett), és persze nem véletlenül. Ha valaki valamilyen kifogások.hu-n olvasott ürügy miatt nem nézte még meg a világ egyik legkiemelkedőbb sorozatát, az lehetséges, hogy a film premierjéig még be tudja pótolni. Aztán ki tudja? Hamarabb itt lehet a film, mint gondolnánk…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.