Hirdetés

Újabb nagy név csatlakozott a Boderlands-filmhez

|

Igazi sztárparádé kezd kialakulni.

Hirdetés

Már eddig sem nagyon lehetett panaszunk a népszerű játékadaptáció, a Borderlands-film szereplőgárdájára, hiszen Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland) és Jamie Lee Curtis (Dr. Tannis) is a projektet erősítik. A Lionsgate azonban továbbra sem húzza be a kéziféket, és egy újabb nagy nevet sikerült megnyerniük, méghozzá egy közkedvelt karakter szerepére.

Hirdetés

A stúdió ugyanis a minap hivatalosan is bejelentette, hogy nem más csatlakozott a projekthez, mint  a mindig vidám és vicces Jack Black, aki a játékok legnépszerűbb karakterének, Claptrapnek kölcsönzi majd a hangját. A színész nagy gamer, saját Youtube-csatornája is van JablinskiGames néven közel 5 millió feliratkozóval, így tökéletes választásnak tűnik. Ezt a film rendezéséért felelős Eli Roth (Motel, Kabinláz) is így látja, aki nagyon örül Black érkezésének, és szerinte ha akartak, se tudtak volna nála jobb színészt választani a szerepre.

Roth a forgatókönyvet egyébként együtt írja Craig Mazinnal, aki korábban a Csernobilt készítette, jelenleg pedig a The Last of Us-sorozaton ügyködik, szintén az HBO számára. A forgatás Budapesten lesz, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.