Hirdetés

Újabb sztárral erősített a Tőrbe ejtve folytatása

|

Ha egyszer egy üzlet beindul.

Hirdetés

Továbbra sem vesz vissza a tempóból Rian Johnson, ami a Tőrbe ejtve folytatásának szereplőválogatását illeti, hiszen a már így is impozáns nevek mellé a minap egy újabb hollywoodi sztárt sikerült megnyernie.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a legújabb érkező Kate Hudson, akit főleg romantikus vígjátékokban láthattunk (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Bolondok aranya, Csajok háborúja), de egy ízben Oscar-díjra is jelölték, 2001-ben a Majdnem híres c. alkotásban nyújtott mellékszerepéért.

Ám nem ő az egyetlen, aki mostanában csatlakozott a projekthez, hiszen pár napja Leslie Odom Jr. (Hamilton, Gyilkosság az Orient Expresszen) neve is felkerült Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe és Kathryn Hahn mellé, így már tényleg kijelenthető, hogy Rian Johnsonnak megint sikerült egy impozáns csapatot összeverbuválnia. Ráadásul ez még nem a végleges lista, így könnyen meglehet, hogy a következő hetekben még érkezik néhány ismert név a történetbe, melynek fogatása a hírek szerint már júniusban megkezdődik Görögországban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.