Hirdetés

Űrdongó - a kulisszák mögé kalauzol az új videó

|

Ismerkedj meg a rendezővel az Űrdongó új videójából.

Hirdetés

Bár a Paramount határozatlan időre elhalasztotta a számozott Transformers filmek készülését, még azért kapunk egy részt az univerzumból Űrdongó főszereplésével a kiváló Kubo és a varázshúrokat is jegyző Travis Knight rendezésében. A filmről már megkaptuk az első előzetest, mely minden várakozást felülmúlva igen ígéretes alkotásnak tűnik, most pedig érkezett egy Behind-the-Scenes videó, amelyben a rendezővel ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről.

Hirdetés

A film története ezúttal nem a jelenben, hanem jóval Optimuszék érkezése előtt, 1987-ben játszódik majd, amikor Űrdongó egy kis kaliforniai tengerparti város szeméttelepén rejtőzködik megtörve és sebesülten. Itt talál rá Charlie (Hailee Steinfeld), a 18 éves fiatal lány, aki éppen abban a korban van, amikor igyekszik megtalálni a helyét a világban. A film december 21-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik még John Cena, szinkronhangok között pedig ott lesz Martin Short és Peter Cullen, utóbbi ezúttal is mint Optimus fővezér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.