Hirdetés

Így fest az Űrdongó film emberi főszereplője

|

Az első Transformers spin-off Bumblebeere, vagyis magyarul Űrdongóra fókuszál majd, de ahogy a korábbi Transformers filmeknek, úgy a mellékszálnak is lesz egy kiemelt emberi karaktere is: őt fogja Hailee Steinfeld alakítani. Lessétek meg, hogyan fog kinézni.

Hirdetés

A Transformers franchise egyik legnépszerűbb karaktere egyértelműen Űrdongó (Bumblebee), aki ezáltal tökéletesen illeszkedik a Paramount Pictures univerzumépítési terveibe, hiszen a sikernek köszönhetően fel tudnak húzni rá egy filmet a jelenleg készülő több mint egy tucat tervezetből. Nemrég már a stábot is bejelentették, azonban hivatalosan még senkit sem mutattak meg a gárdából. Egészen idáig. 

Hirdetés

Az Űrdongó filmet jelenleg is forgatják Kaliforniában Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) vezényletével és a helyszínről már meg is kaptuk a legelső fotót az emberi főszereplőről, a Hailee Steinfeld (A félszemű, Végjáték, Egy magányos tinédzser, Tökéletes hang 2) által életre keltett 80-as évekbeli karakterről, Charlie Watsonról. A vadócnak tűnő lánynak nagyon fontos szerepe lesz az 1987-ben, Kalifornia egyik partmenti kisvárosában játszódó sztoriban, hiszen ő talál rá az alaposan megtépázott Űrdongóra és hamar rájön, hogy nem egy átlagos verdával hozta össze a sors. Így fog kinézni Charlie: 

A Bumblebee, avagy Űrdongó spin-off premierje 2018. december 21-én várható, de az se aggódjon, aki a Transformers: Az utolsó lovag folytatását várja, hiszen korábbi szavai ellenére Michael Bay sem végzett még a Transformers szériával, szóval biztosan kapunk még általa rendezett filmet, várhatóan ismét Mark Wahlberg főszereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.