Hirdetés

Ütős stáb hozza össze A bűnös amerikai remake-jét

|

Jake Gyllenhaal ismét együtt dolgozik a Mélyütés rendezőjével.

Hirdetés

Gustav Möller rendezői bemutatkozása, a 2018-as A bűnös egy kiváló dán thriller, amelynek középpontjában egy készenléti diszpécser és egyben felfüggesztett rendőr, Asger Holm (Jacob Cedergren) áll, aki egy elrabolt nő segélyhívását fogadja, majd a hívás hirtelen megszakadása után elkezdődik a hajsza az emberrabló után. Ez az egyetlen nyom az ügyben, Holm pedig személyes küldetésének tekinti, hogy a végére járjon. A kritikai siker (a Sundance Filmfesztiválon például közönségdíjas lett) után a remake jogait a Bold Films és Jake Gyllenhaal produkciós cége, a Nine Ruins szerezték meg, a színész pedig nem csupán a produceri teendőket látja el (többek között Möller mellett), hanem a főszerepet is bevállalta. 

Hirdetés

Eddig nem lehetett tudni, hogy ki fogja írni az amerikai feldolgozást és ki csücsülhet a rendezői székbe, ám a Deadline legújabb jelentése alapján a rendező Antoine Fuqua (Kiképzés, Brooklyn mélyén, Támadás a Fehér Ház ellen, A védelmező) lesz, aki Nic Pizzolatto (A törvény nevében, A hét mesterlövész) forgatókönyve alapján dolgozhat. Fuqua és Gyllenhaal korábban készítettek már közös filmet, ez volt a 2015-ös Mélyütés, valamint Fuqua és Pizzolattónak is van közös múltja, hiszen együtt hozták össze A hét mesterlövész remake-et. 

A honlap értesülései szerint a forgatás novemberben fog lezajlani Los Angelesben, egyetlen helyszínen. Gyllenhaal egy közleményben elmondta, már alig várja, hogy ismét együtt dolgozhasson Fuquával, mivel a Mélyütés karrierje egyik legnagyszerűbb művészi élménye volt, A bűnös pedig egy igazán különleges történet, amit mindannyian nagyon közel éreznek magukhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.