Hirdetés

Channing Tatum lehet az új Van Helsing

|

A Universal Pictures bízik benne, hogyha nagy nevekkel rakja tele a szörnyes moziverzumának egyes filmjeit, akkor sikerül őket sikeressé tenni, így került szóba Tatum is.

Hirdetés

A múmia filmet Tom Cruise főszereplésével nem lehet nevezni éppen hatalmas sikernek, hiszen hazájában körülbelül 80 millió dollárt tudott összeszedni, amely nem éri el a 125 milliós büdzsét, ugyanakkor a nemzetközi sikereknek köszönhetően megmenekülhet, hiszen a világ többi részén 390 millióra rúgott a bevétel. A Universal Pictures azonban nem mond le a Dark Universe nevezetű tervéről, hiszen már belőtte a Bride of Frankenstein premierjét 2019. február 14-re, amelyhez Angelina Jolie-t szeretnék megnyerni, valamint folyamatban van a Frankenstein Javier Bardemmel és a Láthatatlan Ember Johnny Deppel. 

Hirdetés

Persze nem felejtették el Van Helsinget sem, noha sokan azt hitték, hogy egy hatalmas fordulattal Tom Cruise karakterét formálják azzá a Múmiában. Ezzel szemben a The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a stúdió Channing Tatumot szeretné megnyerni a hírhedt szörnyvadász szerepére, amelyet 2004-ben láthattunk utoljára mozivásznon Hugh Jackman alakításában, akkor szintén a Universal tolmácsolásában.

Sajnos meglehetősen kevés részlet áll a rendelkezésünkre a projekttel kapcsolatban, de a film társírója, Eric Heisserer (Érkezés, A dolog, Rémálom az Elm utcában) még februárban azt mondta a Collidernek, hogy azt az elképzelést szereti, miszerint Van Helsing inkább egy hétköznapi hős, aki szükségből teszi, amit tennie kell, mintsem egy szörnyirtó szuperhős. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.