Hirdetés

Lady Gaga rajongói direkt lehúzták a Venomot

|

Tömegesen tettek közzé olyan értékeléseket a közösségi médiában, amiben ekézték Tom Hardy filmjét és helyette inkább Lady Gagáét ajánlották.

Hirdetés

Miközben Lady Gaga és Bradley Cooper romantikus drámája, a Csillag születik sorra nyeri el a kritikusok szívét, addig a Venomról meglehetősen megosztó vélemények születtek. Viszont az énekesnő rajongóinak ez sem volt elég. 

Hirdetés

A "Little Monsters" név alatt tömörülő fanok azzal akartak nagyobb figyelmet szerezni kedvencük filmjének, hogy kamu profilokról megfogalmazott lehúzó kritikákkal árasztották el a Twittert. A cél az volt, hogy a Venom negatív visszhangja miatt többen válasszák a rendkívül pozitív értékeléseket kapó Csillag születiket és így Lady Gagáék nagyobb bevételre tehessenek szert. Nyilván fel lehetne hozni, hogy szó sincs lejáratásról, pusztán csak sokaknak nem jött be a Venom, azonban a BuzzFeed összegyűjtötte a szóban forgó reakciókat, amik gyanúsan ugyanazzal zárulnak: nézzük meg inkább Bradly Cooperék duóját. 

A világhírű popénekesnő "kicsiny szörnyei" egyébként nem először tesznek hasonlót, korábban például elüldözték Ed Sheerant a Twitterről, mert úgy vélték, hogy a zenész kritizálni merte Gagát, de olyan is volt, amikor a BuzzFeed News egyik riporterét zaklatták, miután az beszámolt a viselt dolgaikról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.