Hirdetés

Csúszik a Godzilla 2, dátumot kapott a Ragyogás folytatása

|

A Warner Bros. több filmjének premierjén is változtatott, így a Godzilla 2 később jön, mint eredetileg tervezték, viszont végre kiderült a Ragyogást folytató Doctor Sleep megjelenése is.

Hirdetés

A Warner Bros. három filmjének premierjét is megváltoztatta és míg valamelyik csak most kapta meg első dátumát, addig a másik kettő csúszásra ítéltetett. 

Hirdetés

A tavalyi Az sikerét követően a Warner Bros. rápörgött egy újabb Stephen King adaptációra, ez pedig nem más, mint a kultikus Ragyogás folytatása, a Doctor Sleep, azaz Álom doktor, amely az előzményben megismert Danny Torrance történetét mondja fel, aki felnőttként, immáron az alkoholbetegségből kigyógyulva egy New Hampshire-i hospice-házban dolgozik ápolóként és visszatérnek természetfeletti képességei is. A rendezést Mike Flanagan (Oculus, Mielőtt felébredek) vállalta el, akinek a Gerald's Game után ez már a második King-feldolgozása lesz. A Doctor Sleep 2020. január 24-én érkezhet. 

Ezzel szemben a 2014-es Godzilla folytatása, a Godzilla: King of Monsters az eredetileg tervezett 2019. március 22 helyett csak 2019. május 31-én várható Michael Dougherty (Krampusz, Adsz vagy kapsz) rendezésében. Ennél is rosszabbul járt a már húsz éve megvalósításra váró The Six Billion Dollar Man Mark Wahlberg főszereplésével, amelyen egy teljes évet lökött a kiadó: 2019. május 31 helyett 2020. június 5-én számíthatunk rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.