Hirdetés

Remake készül a Repülők, vonatok, automobilokból Will Smith szereplésével

|

Smith mellett a remake másik nagy sztárja egy ismert humorista lesz.

Hirdetés

Úgy néz ki, Hollywood minden héten bejelenti egy-egy újabb nyolcvanas évekbeli film/sorozat remake-jét, mint ahogy tette ezt a Három férfi és egy bébi, a Knight Rider vagy éppen a mostani Steve Martin- és John Candy-klasszikus, a Repülők, vonatok, automobilok esetében. Az utóbbi John Hughes közkedvelt vígjátékai közé tartozik, és most korunk két legfelkapottabb fekete színészével készül belőle feldolgozás Hollywoodban.

Hirdetés

A Deadline erősítette meg, hogy Will Smith és Kevin Hart éppen tárgyalnak a Paramount Pictures-zel a remake kapcsán, de előreláthatóan ők lesznek a főszereplők, erre minden esély megvan. A forgatókönyvet a Brooklyn 99: Nemszázas körzet egyik írója, Aeysha Carr fogja jegyezni, viszont a rendezői pozíció egyelőre üres. Arra a kérdésre pedig, hogy minek készül egy új film John Hughes halhatatlan klasszikusából, amit még Charlize Theron is a top öt kedvenc filmjei közé emelt, egyelőre nem sikerült választ találni.

Ti mit gondoltok, van létjogosultsága egy ilyen feldolgozásnak manapság?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.