Hirdetés

Wonder Woman spin-off készülhet az amazonokról

|

Themyscira szigetének bebarangolásával és lakóinak megismerésével bővítené a DC Univerzumot a Warner Bros.

Hirdetés

A napokban bemutatkozott a Wonder Woman folytatásának, a Wonder Woman 1984-nek az előzetese, amiből kiderült, hogy ha máshogy nem is, flashbackek szintjén mindenképpen visszatérünk Themyscirára. Az amazonok otthona egy érdekes helyszín a DC Univerzumon belül, ami úgy tűnik, még egy spin-offot is megér a stúdiónak.

Hirdetés

A Brazíliában rendezett Comic-Con során Miguel Morales újságírónak alkalma nyílt beszélnie Patty Jenkinsszel, akitől megtudta, hogy készül az amazonokról szóló film a Warner Bros. berkeiben. Noha rendezőként ugyan nem fog közreműködni abban a projektben, de producerként nagyon is jelen lesz a spin-off életében Jenkins.

Ha zöld utat kap a film, akkor ez lesz a DC Univerzum második olyan spin-offja, amit az egyik különös helyszín inspirált. Készülőben van ugyanis a horroros irányt felvevő Árok is, ami az Aquamanben látott hanyatlott királyságot kívánja jobban bemutatni. Túl sok konkrétum persze még arról a filmről sincs, de Peter Safran forgatókönyvíró azt nyilatkozta, hogy valószínűleg még a 2022. év végén érkező Aquaman 2 előtt számíthatunk a premierre.

Hogy lesz-e végül film az amazonokról, azt valószínűleg a Wonder Woman 1984 fogadtatása is nagyban befolyásolja majd. Patty Jenkins elmondása szerint nem egy klasszikus értelemben vett folytatást szeretett volna készíteni, sokkal inkább megmutatni Wonder Woman egy új formáját. Mindezt lehetővé teszi a hatalmas időbeli ugrás, ami alapjaiban változtatja meg a film felállását és hangulatát. 2020. június 5-én meglátjuk, hogy mennyire lett hatásos Jenkins elképzelése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.