Hirdetés

Zack Snydernek egy mondahű Artúr király film elkészítése is a tervei között van

|

A képregény-feldolgozások és DC szuperhősfilmek rendezője egy interjúban pedzegette, hogy Artúr mitológiai alakjáról is szívesen vászonra vinne egy történetet.

Hirdetés

A márciusban érkező Igazság Ligája rendezői változatával volt ideáig elfoglalva Zack Snyder, hogy megvalósítsa eredeti elképzelését, még mielőtt anno átvették volna tőle a stafétabotot. Ezután két bejelentett filmjén fog még dolgozni, az elméletben idén érkező A halottak hadseregén és a The Fountainheaden. Sok évre viszont minden bizonnyal nincs betáblázva a rendező, hiszen nincs tervben Az Igazság Ligája 2. része, és maga Snyder sem óhajt további DC szuperhősfilmeket készíteni.

Hirdetés

A lent látható több mint egy órás Minutemen interjúban Snyder megjegyzi, hogy egy Artúr királyról szóló film is a tervei között szerepel:

"Dolgozom ilyesmin, de majd meglátjuk. Gondolkodtam Artúr király legendájának amolyan mondahű feldolgozásán. Lehet, hogy egyszer eljön ez a pillanat."

Artúr király legendája népszerű alapanyag a filmesek körében, csak az utóbbi éveket nézve Guy Ritchie az Arthur király: A kard legendája címen dolgozta fel a legendát 2017-ben, illetve a Netflix tavaly kezdett bele a Cursed: Átkozott sorozatba, ami elég szabadon közelítette meg a mondakört.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.