Hirdetés

Zak Penn beszélt az új Mátrix filmről

|

Elárult néhány információt a fejlesztés alatt álló új Mátrix film írója.

Hirdetés

Még márciusban röppent fel az az elképesztő hír, hogy a Warner nagyon is fontolgatja, hogy elkészít egy új Mátrix filmet, kvázi egy rebootot, melyhez már el is kezdtek tárgyalni Zack Penn-nel (Ready Player One, X-Men: Az ellenállás vége), hogy írjon meg egy forgatókönyvet a filmhez. Rajta kívül a megfelelő főszereplő után is kutatni kezdtek, a pletykák pedig Michael B. Jordant (Creed, Fantasztikus Négyes, Fekete Párduc) látták a legesélyesebbnek, de hivatalos bejelentés azóta sem történt.

Hirdetés

Penn később megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba, mondván, hogy a film valójában nem reboot lesz, de sokan kételkedtek ebben. Most azonban Penn egy új update-tel jelentkezett a Twitter oldalán, melyben tisztáz néhány dolgot:

Nos, a Mátrix. Igen, jelenleg írok valamit. Nem reboot, nem folytatás. Nézem az Animátrix-ot, olvasom a képregényeket, hogy lássam, mit csináltak Wachowskiék. A fejlesztés alatt álló forgatókönyv nem film. Jelenleg nincs casting, rendező, és a stílus sincs még kiválasztva. Nincs szükség színészekre vagy helyszínre, mert nincs még semmi. Valószínűleg nem egy reboot vagy újraértelmezés, nem egy átdolgozás lesz.

Penn tehát megerősítette, hogy valóban dolgozik egy forgatókönyvön, ami nem folytatja, és nem is kezdi újra a filmeket, helyette inkább úgy próbál hozzányúlni majd az alapokhoz, ahogy az Animátrix vagy a képregények tették. A fentieket olvasván még egy darabig biztos elfog tartani, mire többet megtudunk a részletekről, viszont ez alapján nem is hangzik rosszul az egész.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.