Hirdetés

Zendaya reagált rá, hogy Tom Holland felbukkant-e az Eufóriában

|

A színésznő végre tiszta vizet öntött a pohárba... vagy mégsem.

Hirdetés

A fiatal színészgeneráció két feltörekvő csillaga, Zendaya és Tom Holland - utóbbin persze lehet vitatkozni, mint ahogy azt mi is megtettük tavaly a Pókember: Nincs hazaút után. Mindenesetre Zendaya fényes csillagát már kevésbé lehet kikezdeni olyan tévésorozatokat követően, mint az Eufória, melynek második évadáról írt kritikánkat itt elolvashatjátok.

Hirdetés

A második felvonáson már túl vagyunk, viszont miközben szállingóztak hétről hétre az epizódok, több pletyka is szárnyra kelt, miszerint Tom Holland szeretne részt venni a produkcióban. Aztán váratlanul a második évad hetedik részében egy színházi jelenet során egy Hollandra nagyon hasonlító figura bukkan fel a nézőközönség sorai között, ami azóta is lázban tartja a rajongókat. Zendaya a minap pedig a Hollywood Accessnek adott interjút, melyben tovább szítva a tüzet kommentálta ezeket a pletykákat is.

"Lehetséges (hogy Holland volt az). De lehet, hogy nem. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A világ talán sosem tudja meg az igazságot."

Persze Magyarországról nézve kissé érthetetlen az a fanatizmus, amit az amerikai nézőközönség diktál egyes színészekkel vagy filmes, illetve sorozatos projektekkel szemben, de az biztos, hogy Zendaya most nagyban asszisztált ahhoz, hogy Holland állítólagos cameójának diskurzusa ne haljon el még hetekig.

Ti is felfedeztétek Holland sziluettjét a szóban forgó epizódban vagy máshol?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.