Hirdetés

Új zeneszerzőt kapott a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

|

Különleges és némileg kétségbeejtő dolog történt a Zsivány Egyessel három hónappal a premier előtt: leváltották az eredetileg kiszemelt zeneszerzőt és egy másik komponistára bízták a film dallamait, köszönhetően az újraforgatásoknak.

Hirdetés

Mint ismeretes, eredetileg a Grand Budapest Hotelért Oscar-díjjal jutalmazott Alexandre Desplat komponálta volna a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet zenéjét, azonban a már többször kitárgyalt újraforgatások csúnyán rányomták a bélyegüket az időre és felborult a menetrend. Ez Desplat számára is kellemetlenül jött, ugyanis a csúszás miatt képtelen volt vállalni a Zsivány Egyest, már a következő projektjén kellett dolgoznia. 

Hirdetés

Ez volt a rossz hír, de van jó is! Desplat utódja nem más, mint a szintén Oscar-díjas Michael Giacchino, aki már többször is bizonyította a Disney-nek tehetségét: olyan Pixar meséket varázsolt kellemesebbé szerzeményeivel, mint A hihetetlen család, a Lecsó, a Fel!, az Agymanók és a Zootropolis, ráadásul hamarosan Marvel fronton is bemutatkozik, ugyanis a novemberi Doctor Strange-ért ő felelt. Giacchino mellesleg hatalmas Star Wars rajongó hírében áll, John Williams-et tartja a legfőbb múzsájának, aki elindította őt ezen a pályán.

Akár Williams szellemi örököseként is tekinthetünk rá, hiszen tavaly már sikeresen váltotta a mestert a Jurassic World esetében és a komponista zsenijét tekintve nincs kétségünk afelől, hogy ő fogja méltón kitölteni az űrt, ha ne adj' isten a jelenleg a Star Wars 8-on dolgozó, 84 éves legenda abbahagyná a munkát. Giacchino mellesleg országos cimborája a Star Wars: Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams-nek, még egy rövid cameója is volt a filmben egy rohamosztagos páncéljába bújva.

Reméljük, hogy az újraforgatások és a zeneszerző lecserélése nem bizonyulnak rossz ómennek és a Zsivány Egyes hozni fogja a korábbi részek színvonalát, sőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.