Hirdetés

Batman-képregényt ír Danny DeVito

|

A 147 centis világsztár egy teljesen új műfajban próbálja ki magát.

Hirdetés

1992-ben több fronton kellett helytállnia a Batman visszatérnek. A kettő legnehezebb ezek közül a rendezés és a gonosz karaktere volt. Szerencsénkre pedig mindkettőnél sikeres volt a helytállás; Tim Burton egy sokkal sötétebb, sokkal komorabb, de képregényhű filmet tett le az asztalra, Danny DeVito pedig Oswald Cobblepot, vagyis a Pingvin szerepében közel brillírozott (máig ez az egyik legnépszerűbb és széles körben szeretett alakítása). Kvázi a Jack Nicholson játszotta Joker nyomdokaiba kellett lépnie, és sikerült is neki (kíváncsiak vagyunk, Colin Farrell hogyan fogja életre kelteni ezt a karaktert, főleg hogy szűk 10 percet fog a 2022-es The Batmanben játszani). Emiatt érdekesen hangzik, hogy DeVito íróként fog jegyezni egy Batman-képregényt.

Hirdetés

A Gotham City Villains No. 1: Anniversary Giant füzetben olvashatjuk majd a "színészóriás" munkáját, ami ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, idén november 30-án fog megjelenni. Mindez pedig egy szép megidézés/megemlékezés is egyben, hiszen Pingvin karaktere most töltötte be a 80. évét (vagyis 80 éve tűnt fel először Batman ellenfeleként). DeVito egyébiránt négy kredittel büszkélkedhet íróként: két rövidfilmet, egy tévéfilmet és összesen 7 epizódot jegyzett eddig a The Sport Jerks c. sorozatban. Reméljük, idehaza magyarul is meg fog jelenni ez az Anniversary Giant képregény mihamarabb.

Ti be fogjátok majd szerezni ezt a füzetet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.