Hirdetés

Comic-Con 2018 - nevet változtat a DC szuperhősfilmes franchise-a

|

Viszlát DCEU, sokszor írtalak már le szuperhősös cikkekben, hiányozni fogsz!

Hirdetés

A DC egyértelműen dominálni akarta a 2018-as Comic-Cont. Bemutatták az Aquaman előzetesét, láthattuk a Shazam! kedvcsinálóját és mindemellett a Wonder Woman 1984-ről is napvilágot látott egy jó adag információ.

Hirdetés

Mindeközben nevet is változtatott a DC filmes franchise-a, amit eddig DCEU, vagyis DC Extended Universe (DC Kibővített Univerzum) néven emlegettünk, ami Az acélember óta magába foglalja az újabb és újabb DC mozifilmeket. Eme elnevezést változtatták meg Worlds of DC-re, ami egy kijelentés is, hogy az elkövetkező időben próbálkoznak minőségi és kevésbé megosztó szuperhősfilmekkel jelen lenni majd a mozikban.

Bár azt még nem tudjuk, hogy például a Joaquin Phoenix-féle Joker film ezen kívül esik-e, mivel történetileg nem kapcsolódik a többi DC projekthez, avagy a Worlds of DC már egy nagyobb kategóriát fed le, amibe bekerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.