A kötelező Barbenheimer címadás - PuliCast

|

Igen, lesz két film, amiről biztosan szó esik az adásban, de nem csak ezek miatt érdemes meghallgatni.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik - ha elolvastátok a korábbi box office cikkünket, akkor tudjátok, hogy durván van miről beszélni.

Ezt követően két nagy kaliberű film kibeszélésére is sor kerül, Christopher Nolan életrajzi filmje, az Oppenheimer, és Greta Gerwig vígjátéka, a Barbie is a témák közé került. Majd Zsombor még külön beszámol a Beszélj hozzám című horrorfilmről.

Szóba jön ezen túl a Napóleon és a Wonka előzetese, megbeszéljük, hogy örülnénk-e az Alita folytatásának, illetve örülnénk-e, ha Nolan rendezhetne James Bond filmet. Majd a rendezősztrájkot követő színészsztrájkra is kitérünk. 

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.