Hirdetés

A Szárnyas fejvadász élőszereplős sorozatként folytatódik Ridley Scott felügyeletével

|

Kiderült a cím, valamint hogy hova érkezik majd a projekt.

Hirdetés

A replikánsok hamarosan a tévék képernyőire költöznek át. A Deadline értesülései szerint az Amazon Studios ugyanis egy, a Szárnyas fejvadász univerzumban játszódó élőszereplős sorozat elkészítésébe vágott bele. Ridley Scott - aki az eredeti, 1982-es Szárnyas fejvadász filmet rendezte - vezető producerként felügyeli majd a Blade Runner 2099 címet kapó projektet, amely a 2017-ben megjelent, Denis Villeneuve rendezte Szárnyas fejvadász 2049 folytatása lesz.

Hirdetés

A sorozatról már tavaly november óta lehet hallani, de mostanáig konkrét információk nem derültek ki róla. A széria showrunnerje és írója Silka Luisa lesz, aki korábban a Strange Angel című misztikus drámasorozaton dolgozott. A projekt - amely az első élőszereplős Szárnyas fejvadász sorozat lesz - az elmondások szerint kiemelt fontosságú az Amazonnál, így jelenleg is gőzerővel dolgoznak a forgatókönyveken, valamint még mindig keresik az írókat a csapatba. Sőt, a hírek szerint maga Ridley Scott is rendezhet majd néhány epizódot.

Nem mondhatnánk, hogy tétlenül telnének Scott napjai. Tavaly két filmmel is érkezett a rendező (Az utolsó párbaj, A Gucci-ház), miközben fut egy sorozata az HBO Maxen (A farkas gyermekei); fejlesztés alatt áll egy Alien-széria a produceri felügyeletével, miközben készülget a Kitbag címre hallgató Bonaparte Napóleon életét feltáró filmje Joaquin Phoenix főszereplésével. És akkor e mellé elvileg a Gladiátor folytatása is érkezik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.