Hirdetés

Biztosan nem kap második évadot a Csernobil sorozat

|

Hiába az elképesztő siker, a Csernobil alkotója nem érzi szükségét egy potenciális folytatásnak.

Hirdetés

Az idei év első felének egyik kihagyhatatlan sorozata lett a mindössze öt részt számláló Csernobil (Chernobyl), ami olyan tökéletesen adta vissza a katasztrófa körülményeit, valamint a tragikus események körül játszódó mocskos politikai játszmákat, hogy Oroszországban nem csak, hogy beakarták tiltani, de az oroszok úgy döntöttek, hogy végül ők is elkészítik a maguk alternatív verzióját.

Hirdetés

A Csernobil tehát alaposan felkavarta a kedélyeket világszerte, így az utóbbi időben rengeteg rajongó kezdett el azon agyalni, hogy vajon a készítők részéről van-e bármiféle esély arra, hogy esetleg egy újabb szezonnal folytassák az amúgy kerek egészként lezárt történetet. A reménykedőknek rossz hír, miszerint Craig Mazin, a sorozat egyik írója a hétvégén lezajlott Emmy-díjátadón adott interjújában kifejtette, részéről semmi esélyt nem lát arra, hogy valaha is visszatérjen a Csernobil világába. Mazin emellett szót ejtett arról is, hogy mennyire találó időben készítették el a szériát, ami elmondása szerint rá is egészen különleges hatást gyakorolt. 

Íróként úgy érzem, hogy manapság sokkal inkább magaménak tudom érezni azt a gondolatot, miképpen mennyire egyformák vagyunk mindannyian. Legyen szó akár két szemben álló ellenfélről, vagy az 1986-os és 2019-es eseményekről, amik valójában nem sokban különböznek egymástól. A problémák szinte ugyanazok, mint egykoron, maximum az ezeket követő következmények lettek sokkal rosszabbak. 

Ti néztétek a Csernobilt? Mit gondoltok róla, szerintetek is rossz ötlet lenne folytatni egy tökéletesen befejezett sorozatot? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.