Hirdetés

Elképesztő számokat produkált a Vaják 2. évada az első hetében

|

Nem meglepően rengetegen voltak kíváncsiak Geralt és Ciri következő kalandjára.

Hirdetés

Két teljes év várakozás után az első évad premierje óta, a Netflix nagysikerű fantasy szériájának, a Vajáknak a rajongói láthatóan tömegesen vetették bele magukat Geralt és Ciri új kalandjaiba, amikor a 2. évad a múlt hónapban végre megjelent a streamingóriás platformjánon, hiszen az első hetében elképesztő nézői számokat sikerült elérnie.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Vaják új etapja - amelynek nyolc epizódját 2021. december 17-én, pénteken mutatta be a Netflix - gyorsan felkapaszkodott a Nielsen által mért 10 legnézettebb streaminges tartalom listájára a december 13-tól 19-ig, vasárnapig tartó időszakban. Az első hetében a sorozat új évadának ugyanis 2,2 milliárd percnyi nézettséget sikerült generálnia. 

A Variety hozzáteszi, hogy a közvélemény fantasy sorozatok iránti rajongása kihalni látszott az HBO legnagyobb címének, a Trónok harcának a hírhedt utolsó évadát követően. Most azonban úgy tűnik, hogy ez már a múlté, köszönhetően a Netflix Vajákjának és az Amazon Prime-on futó Az Idő Kerekének, amely utóbbit 2021. november 19-én, pénteken mutattak be, és egy ideig a Prime Video 10 legnézettebb műsora között volt.

A Vaják egyébként már biztos, hogy visszatér egy harmadik évaddal is, amelynek forgatása hamarosan meg is kezdődhet. A számokat látva pedig meglepő lenne, ha nem tartana ennél is tovább a szörnyvadász kalandja, de azért ez még közel sem biztos, hiszen a történet minőségén van még mit csiszolni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.