Hirdetés

Ez a karakter már biztosan visszatér a The Mandalorian 3. évadában

|

Végre híreket kaptunk a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

A 2019-ben hatalmas sikerrel útjára induló The Mandalorian egy még az első évadot is túlszárnyaló másodikkal folytatódott tavaly a rajongók legnagyobb örömére, így biztos volt, hogy nemcsak ezt a vasat fogja addig ütni a Disney, amíg lehet, hanem további projekteket is elhoznak majd a Disney+-ra. És bár ezidáig nem sok mindent hallottunk a 3. évad felől, most végre megtört a csend a folytatást illetően.

Hirdetés

Az első két szezon antagonistáját, Moff Gideont alakító Giancarlo Esposito ugyanis nemrég a GalaxyCon Raleigh nevezetű rendezvényen tette tiszteletét, ahol természetesen szóba került pár kérdés erejéig a folytatás is. A színész pedig nem volt rest egy kis helyzetjelentéssel szolgálni a rajongóknak, és elmondta, hogy a sorban következő alkotás, a The Book of Boba Fett forgatása egy ideje véget ért, a következő projekt pedig már tényleg a The Mandalorian lesz, amelynek munkálatai hamarosan el is kezdődnek.

Ezen kívül azt is megerősítette, hogy Gideon karaktere természetesen a harmadik évadban is visszatér, és már nagyon várja, hogy újfent magára öltse ezt a szerepet, hiszen nagyon élvezi a megformálását. Hogy pontosan mikor tér vissza a The Mandalorian, az viszont továbbra is rejtély, de nagy valószínűséggel csak valamikor 2022 második felében lesz látható, hiszen a The Book of Boba Fett a tervek szerint idén decemberében debütál, utána pedig valamikor jövő tavasszal az Obi-Wan Kenobi-sorozattal készül Star Wars fronton a stúdió.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.