Hirdetés

Ezért készül olyan sokáig az Invincible második évada

|

Erről a sorozat showrunnere beszélt.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott tavaly az Amazon felnőtteknek szóló, brutálisan véres, és a szuperhőszsánert a feje tetejére állító sorozat, az Invincible, így kérdés sem lehetett afelől, hogy tovább folytatódik a történet. A streamingszolgáltató mindjárt további két évadra bólintott rá, aminek a munkálatai javában zajlanak most is, ám könnyen lehet, hogy idén nem kapunk új részeket a sorozatból. 

Hirdetés

A széria showrunnere, Simon Racioppa a ComicBookMovie-nak adott interjújában nemrég kifejtette, hogy a járvány miatt még mindig a szokásosnál lassabban haladnak a munkálatokkal, de gőzerővel dolgoznak a második évadon:

Keményen dolgozunk rajta. Az egyetlen dolog, amit elmondanék az embereknek, hogy régebb óta foglalkozunk vele, mint gondolnák. Sokan azt hiszik, hogy csak most álltunk neki, ám ez nem igaz. Már egy ideje dolgozunk rajta. De ez egy nagy sorozat. Ahhoz pedig, hogy megfelelően csináljuk, idő kell. Még mindig tart a járvány. Persze reméljük, hogy most már szép lassan kilábalunk belőle, de még mindig lelassítja a dolgok menetét. Mindenki nagyon keményen dolgozik rajta; és szerintem nagyon elégedett lesz vele mindenki. Legalábbis remélem. Bárcsak már elkészült volna, de egyszerűen nem. Szó szerint ma délután is ezt csinálom majd - közvetlenül az interjú után visszatérek az Invincible-hez.

Tehát továbbra sem tudjuk, hogy mikor debütál a második évad, de azért mi még bízunk benne, hogy van remény a 2022 év végi bemutatóra. Addig is, ha hasonló tartalmat szeretnétek nézni, ajánljuk figyelmetekbe Racioppa másik animációs sorozatát, a The Boys spinoffjaként elkészült The Boys: Diabolical-t, amelynek a nyolc részes évada tegnap debütált szintén az Amazon Prime felületén, és legalább annyira elborult, mint az anyasorozat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.