Hirdetés

Hivatalos címet és beharangozó videót kapott a The Boys spin-offja

|

Megvan, hogy milyen néven kereshetjük majd az Amazon kínálatában a szériát.

Hirdetés

A The Boys harmadik, talán legjobb évada véget ért, a negyedik forgatása pedig augusztusban kezdetét veszi. A rajongók azonban ezúttal nem maradnak sokáig a The Boys világa nélkül, ugyanis a közeljövőben érkezik az első élőszereplős spin-off sorozat, amire eddig Varsity néven hivatkoztak, és továbbá a fősodorral való crossoverét is megerősítették. A készítők azonban most hivatalos címet aggattak a projektre, ami Gen V néven fogja meghódítani a potenciális nézőket.

Hirdetés

A cím már eleve játszik a Z generáció (mai huszonévesek), illetve a sorozat szuperhősszéruma, azaz a Compund V kifejezések összemosásával, és tekintve, hogy egyetemi szuperhőstanoncokról fog szólni a széria, eléggé telitalálatnak tűnik a végeredmény.

Bónuszként a széria színészei is beköszönnek egy rövid videó erejéig, amiben természetesen nem restek promózni a közelgő történetet. A megszólalók között ott van Patrick Schwarzenegger, akinek az apja eléggé kiakadt a fia szerepe miatt, illetve Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo, London Thor (remélhetőleg lesz valami játék az ő karakternevével is), Asa Germann, Maddie Phillips, illetve Derek Luh is.

Sajnos hivatalos premierdátuma továbbra sincs a Gen V-nek, de valószínűleg még a The Boys negyedik évada megkapjuk az egyetemi spin-offot. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.