Hirdetés

Megszűnik az egyik minőségi magyar tévécsatorna

|

A The Walking Dead, A Simpson család és az Empire sorozatokat felvonultató csatorna a legújabb információk szerint hamarosan már nem lesz elérhető hazánkban.

Hirdetés

A közelmúltban több vadonatúj csatorna is megjelent a hazai palettán, amelyek természetesen néhány új sorozat bemutatásával kívánták felhívni magukra a figyelmet. A felhozatal bővülésének, a nézők megosztottságának azonban ára van, amit most egy régebbi csatorna sínylett meg. 

Hirdetés

A SorozatWiki számolt be róla a minap, hogy információi szerint megszűnik a hazai FOX, amit később az érintett is megerősített. A világhírű tévéadó magyar változata még 2014 februárjában rajtolt el és olyan premierszériákkal tettek a sorozatrajongók kedvére, mint a The Walking Dead, az Empire, Az Álmosvölgy legendája és A Simpson család. A döntés hátterében a rossz nézettségi mutatók állnak, amit a FOX-ot üzemeltető FOX Networks Group is megerősített egy közleményben: 

"Meg tudjuk erősíteni a SorozatWiki információját, a FOX tévécsatorna Magyarországon 2018. április 30-ig lesz elérhető. A döntésnek gazdasági okai vannak. A sugárzásban azonban az említett időpontig nincsen változás. A döntés nem érinti a FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó többi csatornát: a National Geographic, a Nat Geo Wild és a Baby TV továbbra is elérhető lesz hazánkban. A médiacég portfóliójába tartozó csatornák helyi képviseletét ezután is a budapesti iroda látja el."

Nem kell azonban aggódniuk a The Walking Dead rajongóknak, a 8. évad még zavartalanul le fog menni a megszűnés előtt, a 9. szezon sorsáról azonban nem tudni, remélhetőleg megveszi egy másik csatorna (talán éppen az AMC). Le fog menni a Dr. Chance 2. évada és A Simpson család 29. évadának premierepizódjai is, de ezzel kapcsolatban sem tudunk többet. Ami még biztos, hogy április 22-én az eredeti tervek szerint elindul a Géniusz - Picasso Antonio Banderas főszereplésével, majd a National Geographic műsorán nézhetjük tovább. 

Ami viszont a The Strain - A kórt, az American Crime Story-t, a The Gifted - Kiválasztottakat, a Viszályt, a Légiót, az Atlantát, az Empire-t és számos más címet illeti, ezek folytatására már nem kerül sor a FOX-on, sorsuk egyelőre kétséges. Nagyon szomorúak vagyunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.