Hirdetés

Gal Gadot egy híres színésznő és feltaláló bőrébe bújik

|

Az Apple TV+ csapott le a limitált sorozatra.

Hirdetés

Hedy Lamarr (eredetileg Hedwig Eva Maria Kiesler) osztrák születésű amerikai színésznő és feltaláló volt. Többek között olyan filmekben szerepelt pályafutása során, mint az Algír, az Olajváros, a Keresztutak, az Összeesküvők vagy éppen a Sámson és Delila, de jelentős volt a műszaki tehetsége is, ennek köszönhetően a második világháború idején segített megalkotni egy hatékonyabb torpedó rádió-távvezérlésére szolgáló eszközt. 85 évesen hunyt el, díjat is neveztek el róla. 

Hirdetés

Sokáig úgy volt, hogy a Showtime-on fog bemutatkozni a Lamarr-ról készített limitált sorozat, ám a csatorna mégsem rendelte be. A The Hollywood Reporter jelentése szerint helyette az Apple streaming szolgáltatása, az Apple TV+ csapott le rá, amely nem meglepő, hiszen a főszerepet maga Wonder Woman, azaz Gal Gadot vállalta el, aki a koncepciót férjével, Jason Varsanóval dolgozta ki. A forgatókönyvet Sarah Treem (Kergetjük az amerikai álmot, Kártyavár, A viszony) írja, a producerek között pedig Gadot és Varsano mellett megtalálható Warren Littlefield (Fargo, A szolgálólány meséje) és Katie Robbins (A viszony) is. 

A Hedy Lamarr című sorozat nyolc epizódból fog állni, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül fel az Apple TV+-ra. Akkor viszont olyan saját tartalmakhoz fog csatlakozni, mint például a Jacob védelmében vagy a The Morning Show

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.