Hirdetés

Jason Isaacs is csatlakozott a Szexoktatás harmadik évadához

|

A Netflix közönségkedvenc sorozatának újraindult a forgatása.

Hirdetés

A tinédzserek szexualitásával foglalkozó tartalmak nem újak filmgyártás számára, már az Amerikai Pite sorozat is ezt a témát boncolgatta, de régebbről is számos példát lehet találni rá. A Netflix sorozata, a Szexoktatás (Sex Education) viszont olyan intelligensen, szórakoztatóan és átérezhetően foglalkozik ezzel a témával, hogy képtelenség volt nem szeretni. Az első után a második évad is óriási sikernek örvendett, így idén februárban hivatalosan is berendelték a harmadik szezont, csakhogy a koronavírus közbeszólt, és nem tudták elkezdeni a forgatást májusban. 

Hirdetés

Szerencsére a Szexoktatás harmadik évadának forgatása a megfelelő biztonsági intézkedésekkel szeptember elején elrajtolhatott, így megérkezett az első hír róla, hogy milyen új színészekkel találkozhatunk majd a vadonatúj epizódok során. A Deadline jelentése szerint a legfigyelemfelkeltőbb casting Jason Isaacs (Harry Potter-széria, Star Trek: Discovery) nevéhez fűződik: mindenki kedvenc Lucius Malfoy-a  Peter Groff karakterét kapta meg, aki Mr. Groff (Alistair Petrie) sokkal sikeresebb és lazább bátyja lesz. 

Rajta kívül felbukkan még Jemima Kirke (A mániákus, Csajok) is, aki az új igazgatónőt, Hope-ot fogja alakítani, akinek feltett szándéka visszaállítani Moordale megtépázott hírnevét. A harmadik új arc pedig a színészként itt debütáló zenész, Dua Saleh, aki egy Cal nevű, nem bináris diákot fog életre kelteni, aki ütközik Hope új iskola-jövőképével. Isaacs és Kirke vendégszereplők lesznek, Saleh viszont visszatérő. 

A Szexoktatás harmadik évada valamikor 2021-ben fog elrajtolni a Netflixen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.