Hirdetés

Joyland - sorozat készül Stephen King regényéből

|

Stephen King műveinek egyik jobban sikerült darabját, a krimi és romantikus fejlődésregényt ötvöző Joylandet adaptálja a Freeform.

Hirdetés

Stephen King 2013-as regénye, a Joyland a 70'-es években játszódik egy látványosságokkal teli észak-karolinai vidámparkban, amely a nagyközönség számára maga a megtestesült öröm, csakhogy évekkel korábban brutálisan meggyilkoltak ott egy lányt, akinek a szelleme azóta is kísért az elvarázsolt kastélyban. Ezt egy magánéleti gondokkal küzdő egyetemista, Devin Jones a saját bőrén tapasztalja, mikor ide érkezik nyári munkára. A fiú nyomozni kezd, hogy kiderítse a gyilkos kilétét, ez pedig örökre megváltoztatja az életét. A Joylandet olyan érzelmesebb regények közé sorolhatjuk, mint az Állj mellém! és A remény rabjai, de így sem nélkülözi a kellemes borzongást. 

Hirdetés

A Deadline-nak nyilatkozva a Freeform egyik alelnöke, Karey Burke erősítette meg, hogy sorozatot készítenek a Joylandből és meglehetősen büszkék arra, hogy együtt dolgozhatnak a mesteri történetmesélővel, Stephen Kinggel. A pilot forgatókönyvét Christopher Oscar Pena (Bizonytalan, Szeplőtelen Jane) és Cyrus Nowrasteh (A terror útjai, Az ifjú messiás, Hawaii Five-0) írják, a produceri teendőket pedig rajtuk kívül Bill Haber (Sky kapitány és a holnap világa, A szépség és a szörnyeteg) látja el az Oscar Productions nevű cégén keresztül.

Jelenleg King több regényéhez is készül feldolgozás: a Castle Rocknak már a 2. évadát rendelte be a Hulu, a Kedvencek temetője remake premierje 2019 áprilisában lesz, a Ragyogás folytatása, a Doctor Sleep Ewan McGregor és Rebecca Ferguson szereplésével valósul meg, jön az Az 2, James Wan pedig a Rémkoppantókat nézte ki magának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.