Hirdetés

Kiderülhetett, mikortól forog a Fallout sorozat

|

Az Amazon hamarosan belevág a projektbe?

Hirdetés

Remek hírek érkezhettek nemrég az Amazon stúdió által fejlesztett Fallout sorozat kapcsán. Hivatalos megerősítés persze még nem történt, de ha beigazolódnak a legújabb pletykák, akkor a streamingszolgáltató már idén nyáron belevághat a kultikus és méltán híres posztapokaliptikus sci-fi videojáték adaptálásába.

Hirdetés

A hírt a geek hírekkel és geek "titkok" felkutatásával foglalkozó oldal, a Cosmic Circus derítette fel, akik azt állítják, hogy bizonyítékaik vannak arra, hogy az Amazon június második felében, New Yorkban tervezi elkezdeni a sorozat forgatását:

Figyelem, Fallout rajongók! Grayditch településével ellentétben a közelgő sorozat dolgai immáron nem csendesek, és úgy tűnik, hogy mozgásba lendültek a dolgok. Bizonyítékot találtunk arra vonatkozóan, hogy a Fallout forgatása ez év júniusának végén kezdődik meg, méghozzá New Yorkban. A StuntAccess weboldalon (itt kaszkadőrök jelentkezhetnek munkákra - a szerk.) ugyanis embereket keresnek a Fallouthoz, egyelőre azonban a "Hondo" ál,- és munkanév alatt. A leendő kaszkadőrök 2022. június 20-án kezdik meg munkájukat New Yorkban. Izgalmas látni, hogy ez a projekt valóban elkészül, és az évek óta tartó pletykák után végre sínen van!

A szériáról nem sok mindent tudunk, annyi azonban biztos, hogy a történet két főszereplőjét Walton Goggins (Aljas nyolcas, A törvény embere, Tomb Raider), valamint a tavaly az Arcane-nel (Jinx hangjaként) és a Yellowjackets-cel berobbanó Ella Purnell alakítja majd. A showrunnerek Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, 2018-as Tomb Raider) és Graham Wagner (Portlandia, Szilícium-völgy) lesznek, a projektért pedig az HBO-n futó Westworld sorozat két társ-alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy felel majd, akik ügyvezető producerei is lesznek a történetnek (Nolan pedig a hírek szerint az első rész rendezését is levezényli). 

Rajtuk kívül a Bethesda kiadó két alakja, Todd Howard és James Altman is részesei a projektnek, akik mindenben segítenek majd a készítőknek, hogy hű adaptáció születhessen. Premierdátuma még nincs a Falloutnak, de ha nyáron valóban megkezdődnek a munkálatok, akkor előreláthatólag valamikor 2023 második felében érkezhet.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.