Hirdetés

King Kong sorozatot készít James Wan, méghozzá a Disney+-ra

|

Egy másik projekt is készül Konggal.

Hirdetés

Nem viccel a Legendary stúdió, ha az általuk felügyelt MonsterVerse-ről van szó. A számtalan projekt mellé ugyanis nemrég egy újabb bukkant fel. A Deadline értesülései szerint ezúttal a Disney+ vágott bele egy új King Kong-sorozat elkészítésébe, amely a fejlesztés kezdeti stádiumában van. 

A portál úgy tudja, hogy a sorozat producere az a James Wan lesz, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint az Aquaman 1-2., a Halálos iramban 7., az első Fűrész, és megannyi másik horroralkotást is.

Hirdetés

A sorozat a hírek szerint egy szérializált (azaz átívelő történettel rendelkező) akció/kalanddráma lesz, amely a modern korba helyezi majd Kongot, és amely Kong mitológiáját, eredetét, valamint a Koponya-szigetet és az otthona különböző természetfeletti elemeit fogja feltárni.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez a King Kong-projekt nem fog kapcsolódni a már említett és létező MonsterVerse-hez (ellenben például az Apple TV+-ra készülő Godzilla-sorozattal, a Kurt és Wyatt Russell főszereplésével érkező Godzilla and the Titansszelami igen). A Netflix emellett továbbra is fejleszt egy, a Koponya-szigeten játszódó animációs sorozatot, amely szintén részese a MonsterVerse-nek; azt viszont nem tudni, hogy ebben Kong is feltűnik-e majd.

Az biztos, hogy a nagyvásznon Kong a Godzilla Kong ellen folytatásában fog újra zúzni, amelynek premierje jelenleg 2024. március 15-re van betervezve, főszerepben pedig feltűnik Dan Stevens (Légió).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.