Hirdetés

Lehet, hogy mégsem fejeződik be a Lucifer az ötödik évaddal?

|

Az ördög másodszor is megmenekülhet.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk pontosan, hogy mikor számíthatunk a Lucifer ötödik évadának érkezésére (amit nem is egyszerre kapunk meg, hanem két félre osztva), de az már biztos, hogy szerepelni fog benne maga Isten is, valamint helyet kap benne egy musical epizód

Hirdetés

Eddig úgy tudtuk, hogy az ötödik szezonnal befejeződik a Netflix által egyszer már megmentett sorozat, azonban a TVLine értesülései szerint a streaming szolgáltató komoly tárgyalásokat folytat a Warner Bros. Televisionnel, hogy folytatódhasson a Lucifer, és elkészülhessen a hatodik évad is. Egyelőre sem a Netflix, sem a Warner Bros. nem kommentálta a hírt, de van okunk reménykedni. 

Ti szeretnétek, ha folytatódna a sorozat, vagy inkább búcsúzzon el Lucifer Morningstar?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.