Hirdetés

Már meg is találhatták a Fallout sorozat főszereplőjét

|

Egy nagyszerű színész lehet a befutó.

Hirdetés

Január elején derült ki, hogy az Amazon hivatalosan is zöld utat adott a Bethesda játékkiadó egyik legnépszerűbb címe, a poszt-apokaliptikus világban játszódó Fallout alapján készülő sorozatnak. Alig pár héttel később pedig már arról szólnak a hírek, hogy a streamingszolgáltató meg is találta a tökéletes színészt a főszerepre.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a stúdiónak azt a Walton Gogginst sikerült megnyernie a történethez, aki igazi veteránnak, ám egy kicsit talán alulértékelt színésznek számít Hollywoodban. Többek között olyan sorozatokban alakított maradandót, mint A törvény embere (Justified), a kultikus Kemény zsaruk (The Shield) vagy éppen Az erényes Gemstone-ék (The Righteous Gemstones). De mellékszerepben feltűnt a Kemény motorosokban (Sons of Anarchy), valamint olyan filmekben, mint például az Aljas nyolcas, a 2018-as Tomb Raider, vagy a Hangya és a DarázsGoggins karakteréről nem derültek ki részletek, de a hírek szerint egy Ghoult - mutáns embert, akik hosszan tartó sugárzásnak voltak kitéve a Nagy Háború közepette - alakít.

A széria showrunnerei Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, 2018-as Tomb Raider) és Graham Wagner (Portlandia, Szilícium-völgy) lesznek, a projektért pedig továbbra is az HBO-n futó Westworld sorozat két társ-alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy felel majd, akik ügyvezető producerei is lesznek a történetnek, Nolan pedig az első rész rendezését is elvállalta. Rajtuk kívül a Bethesda kiadó két alakja, Todd Howard és James Altman is részt vesznek a folyamatban, és igyekeznek mindenben segíteni a készítőknek

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.