Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy megvalósulhat a Lucifer hatodik évada

|

Eddig úgy állt, hogy az idén érkező ötödik szezon zárja majd le a népszerű Lucifer sorozatot, de a legújabb fejlemények fényében lehet remény a folytatásra.

Hirdetés

Túl vannak már egy nagyobb lelki traumán a Lucifer rajongói, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy a harmadik évaddal végleg visszazavarja a Fox az ördögöt a pokolba. Felmentőseregként jött aztán a Netflix, akik két további évad berendelésével megadták a lehetőséget egy tisztes lezárás számára. Az ötödik és egyelőre egyben utolsó évadnak kikiáltott etapra jelenleg is várunk, ám a sorozat showrunnerei időközben szorgosan munkálkodnak azon, hogy ne kelljen még búcsút intetünk Tom Ellisnek Lucifer szerepében.

Hirdetés

Ildy Modrovich és Joe Henderson, az említett főgórék megtették az első lépéseket afelé, hogy megvalósulhasson a hatodik évad, hiszen sikerült meghosszabbítaniuk a szerződésüket a stúdióval. Pezsgőbontásba azonban még semmiképpen se kezdjetek, hiszen egy nagyon fontos második lépés hátra van, méghozzá Tom Ellis szerződésének újratárgyalása. Szerencsére az mindenképpen elmondható, hogy Ellis is odavan ezért a szerepért, így a pletykák szerint pozitív kimenetelű végeredmény várható a színész és a stúdió tárgyalása során.

A 2016-ban debütált Lucifer az egyik legszokatlanabb képregényadaptáció az utóbbi évek terméséből. A széria a bukott angyal, Lucifer Morningstar történetét követi, aki a pokolra ráunva a földi élet gyönyörei után kutat. Élvezve a Los Angeles nyújtotta szabadságot, Lucifer megismerkedik egy detektívvel, akinek oldalán a rendőrség tanácsadójává válik, hogy különböző bűnesetek megoldásában segítsen különleges képességeivel. Az idén érkező ötödik évadban még 16 részen keresztül biztosan figyelemmel követhetjük Lucifer történetét, amit már csak azért is érdemes lesz lecsekkolni, mert maga az Isten is színre lép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.