Hirdetés

Sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideós botrányáról

|

A Hulu limitált sorozatában még maga Seth Rogen is fel fog bukkanni.

Hirdetés

A Hulu mindig meg tudja lepni még a harcedzett, veterán nézőket is, akár a sorozatait (például a 11.22.63, A szolgálólány meséje vagy a Little Fires Everywhere), akár a filmjeit (Palm Springs vagy a Sarah Paulson-féle Fuss) vesszük alapul. Az egyik éppen előkészületi fázisban lévő limitált sorozatuk egy igencsak kényes és egyben kínos témát fog körüljárni. Az egyelőre cím nélküli széria nem másról fog szólni, mint Pamela Anderson és Tommy Lee nászutas szexvideós botrányáról. És ha ez még nem lenne elég, már a főbb színészeket is leszerződtették.

Hirdetés

Tommy Lee-t, vagyis a nagysikerű Mötley Crüe rockegyüttes alapító tagját és dobosát maga a Tél Katonája, vagyis Sebastian Stan fogja életre kelteni, míg a Playboy cicababa Pamela Andersont Lily James. Stant még úgy-ahogy el tudják maszkírozni Tommy Lee-nek, de hogy az imádni valóan kislányos Lily Jamesből hogy lesz egy olyan modellalkat, mint Pamela, még nehezen tudjuk elképzelni. Mellettük azt a férfit, aki ellopta a felvételt, amin Lee és Anderson éppen megkavarják a cukros bödönt, nem más, mint Seth Rogen fogja eljátszani. Ő egyébként a vezető producere is lesz a sorozatnak barátjával és munkatársával, Evan Goldberggel együtt.

A szériát Craig Gillespie, az Én, Tonya rendezője fogja tető alá hozni Robert Siegel (A pankrátor, Az alapító) forgatókönyvei alapján. Hivatalos cím és megjelenési dátum még nem érkezett. Szerintetek kinek kellene játszania Pamela Andersont?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.