Hirdetés

Remek hangulatú előzetesen A törvény nevében 3. évada

|

Visszatérés a múltba.

Hirdetés

Ez is lehetne a szlogenje A törvény nevében (True Detective) harmadik évadának, hiszen az HBO valahogy pontosan ezen logikát követve alkotta meg Nic Pizzolattóval karöltve a nagy sikerű sorozat új szezonját, amelyről egy ideig azt hittük, már sosem készül el.

Hirdetés

A Nic Pizzolatto által körmölt A törvény nevében 2014-ben debütált az HBO-n és a rangos csatorna olyan nagy klasszikusai mellé került fel, mint a Drót vagy a Maffiózók. A második évad megítélése máig tisztázatlan és nehezen körvonalazható, ennek ellenére Pizzolatto nagy örömünkre mégis megkapta az esélyt, hogy egy újabb évadra megmutassa miért is szeretjük mi a nem mindennapi atmoszférával megáldott sorozatát. Az új évad rövid hangulatteremtője pedig nagyon úgy tűnik, hogy az első felvonáshoz visszanyúlva, a múltból merít majd egy jó adag atmoszférát, amit mi egyáltalán nem bánunk.

A második évad nagyvárosi környezete helyett ismét vidéki környezetbe kerülünk vissza, hasonlóan az első évad Luisianájához, ezúttal az Ozark hegység lábainál, Arkansasban bontakozik majd ki az ismételten több idősíkot felölelő történet. Látszik is a kiadott anyagból, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a Holdfényben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott Mahersala Ali karakterének. A sorozatra mindig is jellemző volt, hogy több főszereplő szemszögéből látjuk majd az eseményeket, itt most egyelőre úgy tűnik, hogy nem a partner dinamikára fókuszál majd a sorozat, ami viszont rendkívül érdekes lett volna Stephen Dorff (Penge) karakterével. Ehelyett azonban lehetséges, hogy inkább a család felé fordul a perspektíva, hiszen az Igazság Ligájában Cyborgot alakító Ray Fisher alakítja majd Ali fiát. A színészválasztásból kiindulva nem kizárt, hogy az apa-fia kapcsolat nagy jelentőséggel bír majd.

Bizonyára azért nem lesznek elhanyagolva a további perspektívák sem, így Dorff karaktere is történetszálat kap majd, vagy éppen az Ölni kíméletesen és a Halt and Catch Fire-ből megismert Scoot McNairy által alakított Tom is, aki egy szörnyű tragédiát megélő édesapa lesz és több évtizeden átívelve is kötődni fog a nyomozáshoz. Továbbá az Alien: Covenantban feltűnő Carmen Ejogo is hasonlóképp fontos szereppel bír majd egy általános iskolai tanárnő szerepében, aki segédkezni fog a nyolcvanas években eltűnt két gyermek ügyében. Ahogyan a sokat sejtető képsorokból láthattuk, valószínűleg a gyermekek eltűnése lehet majd a rejtély gyújtópontja. Ebből kiindulva pedig még több kapcsolódási pont tűnhet fel előttünk az első évaddal, a hangulat és a történetvezetésen túltekintve is.

Pontos megjelenési dátum még egyelőre nincs, de úgy tűnik, hogy januárban térhet majd vissza A törvény nevében egy újabb adag nagy rejtélyre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.