Hirdetés

A Démonok között legveszedelmesebb lénye garázdálkodik Az apáca 2 előzetesében

|

A 2018-as film a franchise egyik legsikeresebb alkotása volt, nem meglepő, hogy érkezik a folytatás.

Hirdetés

A Démonok között a 2010-es évek talán legsikeresebb horror franchise-a, amely úgy tudott koherens, egyben a műfaji szabályoknak megfelelő történetet elmesélni, hogy közben filmes szempontból is értékes alkotásokkal jelentkezett.

Ennek az univerzumnak az egyik leágazása volt Az apáca, amely az 1950-es évek Romániájában játszódik, ahol egy apáca öngyilkossága okoz bonyodalmakat. Idővel egyre biztosabbá válik, hogy egy gonosz démon van a háttérben. 

Hirdetés

A második rész néhány évvel később, Franciaországban veszi fel a fonalat, ahol az első részből ismert rossz szellem egy papot szállja meg. Főhősünknek tehát ismét fel kell vennie a harcot a démonnal. Nézzétek meg a folytatás magyar szinkronos előzetesét, ami igyekszik meghozni a hangulatot hozzá:

Az első részből visszatérő Taissa Farmiga (a szintén horrorikon Vera Farmiga húga) nyomozótársa ezúttal az Eufóriából és a The Last of Usból ismert Storm Reid lesz, a rendezői széket Michael Chaves (A gyászoló asszony átka, Démonok között 3.) foglalta el. A film szeptember 7-től látható a mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.