Hirdetés

Adam Sandler gyíkként szenved a gyerekzsivajtól a Leo előzetesében

|

A trailer alapján ötletesnek tűnik a Netflix új animációs filmje.

Hirdetés

Adam Sandler kifejezetten ellentmondásos jelenség filmkedvelő körökben: míg egyesek számára ő jelenti a könnyed szórakozást, mások már a neve láttán is automatikusan kellő távolságot tartanak az adott filmtől, noha azt a legtöbben elismerik, hogy Sandler néhány évente úgy gondolja, ideje elvállalni egy komoly szerepet, és akkor kiderül, hogy közel sem rossz színész ő.

Az Üres Város, a Csiszolatlan gyémánt, de még a tavalyi Mindent egy lapra is a komikus jobb filmjei közé tartozik. A 2010-es években pedig animációs produkciókban is kipróbálta magát, Drakula grófként a Hotel Transylvania különböző epizódjaiban nyújtott emlékezetes alakítást.

Hirdetés

Az első előzetes alapján pedig a Leo című animációs filmben is megvan a potenciál. Sandler ebben az alkotásban egy olyan gyíknak, Leónak adja a hangját, aki teknős barátjával (Bill Burr) egy iskolai terráriumban tengeti mindennapjait. A gyerekek nem mindig kedvesek a háziállatokkal, akik azt is érzik, hogy nincs már sok hátra az életükből, így Leo elhatározza, kiszabadul a rabságból és legjobb barátjával felfedezi a világot. A két állatra ezt követően őrült hajsza vár Florida utcáin. 

A film szinkronstábja Sandler és Burr kivételével is impozáns, többek között az Oscar-jelölt Stephanie Hsu (Minden, mindenhol, mindenkor), illetve a Sandler-csapat régi tagjai, Nick Swardson (Kellékfeleség) és Rob Schneider (Tök alsó) is hallhatóak lesznek a Netflixre november 21-én érkező film eredeti, angol változatában. 

Ti kíváncsiak vagytok Adam Sandler animációs kalandjára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.