Hirdetés

Baljós előzetesen a Cobra Kai 4. évada

|

Újabb régi ismerős tér vissza a do-jók harcába.

Hirdetés

Ha van, ami jelenleg nem csak olyannyira kimaxolja a fanservice fogalmát, hogy J.J. Abrams is sírva könyörög a receptért, de képes az eredeti A karate kölyök-filmek polarizáltságát, azok fekete-fehér karaktereit árnyalni, akárcsak azok üzeneteit, bölcseleteit is átadni, miközben az új generációt is becsatornázza, akkor az a Cobra Kai. A harmadik szezon pedig jócskán adott mindennek: visszatértünk a második A karate kölyök helyszíneként szolgáló Okinawára és régi ismerősök is beköszöntek. A szezon már felvezette, hogy a negyedik évadban a harmadik film gonosza, Terry Silver visszatérhet, a most kiadott teaser pedig egyértelművé teszi, hogy a figura visszatér, még ha ez a kis kedvcsináló (valamint a  poszter) is csak a figura jellegzetes sziluettjét mutatja.

Hirdetés

Ha pedig az előző szezonban Elizabeth Shue-t is sikerült visszarángatni a rivaldafénybe (noha az ő esetében a The Boys révén már ott volt), akkor a színészettől már egy ideje visszavonult Thomas Ian Griffith-szel sem lehet probléma. Pláne annak fényében, hogy a harmadik évad kapcsán Josh Gad nosztalgikus zoom beszélgetéséből Griffith is kivette a részét, ami szintén ezt előrevetítette. És az csak találgatás a részünkről, de talán pont az ő karaktere a megoldás arra, hogy a negyedik évadon túl is folytatódjon a széria, ahogy a showrunner Jon Hurwitzék már pedzegették. Elvégre a Martin Kove által eljátszott John Kreese sem gonoszkodhatja végig a teljes sorozatot (már csak Kove korából adódóan sem), pluszban Griffith fiatalabb is, mint az idén 60 éves Ralph Macchio (igaz, a történet szerint nem).

Mindenesetre a negyedik szezon forgatása már befejeződött, de premierdátumról egyelőre nincs tudomásunk, viszont vélhetően erre is leghamarabb 2022 elején számítsunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.