Hirdetés

Chris Pratt-tel érkezik az Amazon új akciósorozata, a The Terminal List

|

Az Amazonra érkező szériában Pratt egy egész új oldalát ismerhetjük meg.

Hirdetés

Az Amazonnak annyira bejött a Reacher - no meg az arra érkező reakciók -, hogy újabb keménytökű karakter kap náluk sorozatot. Jack Carr regénye, a The Terminal List került adaptációra a streamingplatform által, melynek rendezését Antoine Fuqua (Kiképzés, Védelmező), illetve Ellen Kuras (Ozark) vállalták el, a főszerepben pedig Chris Prattet találjuk. A július 1-jén debütáló széria most trailert is villantott, mely egy árulásokkal, titkokkal és akcióval teli kalandot ígér.

Hirdetés

A legüdítőbb a fenti képkockákban, hogy Pratt végre egy komolyabb szerepben tündökölhet. Ebből már kaptunk ízelítőt a tavalyi A holnap háborújában (ami szintén az Amazonon jelent meg), de a többség számára még mindig a Jurassic World és A galaxis őrzői szerepeiből ismerik a színészt, melyekben minden egyes komolykodás után érkezik egy-két poén az egyensúly kedvéért. A The Terminal Listben azonban nem lesz annyira hangsúlyos a poénkodás, ha lesz egyáltalán.

Pratt mellett Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, illetve Sean Gunn is felbukkannak. A megosztott szinopszis alapján James Reece (Pratt) az egyedüli túlélője egy balul sikerült katonai küldetésnek, melyről alig van emléke. Hazatérve egy újságíró unszolására kezdi el magát belevetni a rejtély feloldásába, amely sokkal súlyosabb titkokat tartogat számára, mint azt gondolta volna.

A nyolcrészes első évad minden epizódja elérhető lesz július 1-től az Amazon Prime-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.