Hirdetés

Előzetesen a Száll a kakukk fészkére előzménysorozata, a Ratched

|

Roppantul hangulatos ízelítőt kapott a hírhedt nővér életét feldolgozó sorozat.

Hirdetés

A Száll a kakukk fészkére egyike azon filmeknek, melyeket mindenkinek látnia kell az életében legalább egyszer. Rendkívül zsigeri alkotás, ami egyszerre szegezi a nézőt a székbe, miközben el is borzasztja. Ennek az alkotásnak köszönhetjük a filmtörténet egyik legikonikusabb karakterét is, nevezetesen Ratched nővért (Louise Fletcher zseniális, Oscar-díjas alakításában), akinek szélsőséges, már-már fasisztába nyúló rendszere lett szálka Randle McMurphy (a szintén Oscar-nyertes Jack Nicholson) szemében. Éppen emiatt hatalmasat vállalt azzal a Netflix, hogy előzménysorozatot készít a filmhez, de az első előzetese igencsak bizakodásra ad okot.

Hirdetés

A stílusosan csak Ratchedre keresztelt szériát az a Ryan Murphy készíti, aki nem pusztán hatszoros Emmy-díj nyertes, de nemrégiben még egy Stephen King-adaptációba is belefogott. A történet Ratched nővér korai éveit fogja bemutatni, hogy honnan hogyan jutott oda, ahol a Száll a kakukk fészkében megismerhettük őt. A címszereplőt a szintén Emmy-nyertes Sarah Paulson (Bird Box, Üveg, Carol) játssza, de mellette még olyan színészek fognak felbukkanni az epizódok alatt, mint Corey Stoll (A Hangya, Éjfélkor Párizsban), Judy Davis (Férjek és feleségek, Hollywoodi lidércnyomás), Vincent D'Onofrio (Marvel's Daredevil, Acéllövedékek) vagy éppen Sharon Stone (Casino, Total Recall - Az emlékmás).

A Ratched sorozat most szeptember 18-án kerül fel a Netflix kínálatába, és ha végig ilyen hangulatos és magával ragadó lesz, mint ez az előzetes (a barackos jelenet már most díjat érdemelne), egy rossz szavunk nem lehet majd a létjogosultságát illetően. Titeket is meggyőzött ez a kedvcsináló?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.